DESPRE MASAJUL REFLEXOGEN

Reactia naturala impotriva bolilor

In talpa si in palma se gasesc terminatii nervoase care corespund fiecarui organ din corp. Prin presarea si activarea acestor puncte se poate restabili echilibrul in meridianele noastre energetice. Acesta este si principiul fundamental al reflexoterapiei, respectiv masajului reflexogen. Talpa si palma sunt harti ale intregului corp. Creierul, ochii, ficatul, pancreasul, stomacul, rinichii, inima, toate isi gasesc corespondent in cate o zona din talpa si palma. Daca nu ai facut masaj reflexoterapie in ultima perioada, la masare, fie in talpa, fie in palma se pot simti cristale de toxine, ca niste mici firicele de nisip.

Din cauza acestor depuneri masajul reflexogen poate provoca senzatii usor neplacute la inceput, dar nu te ingrijora, acestea sunt toxinele care s-au acumulat si acum se curata. Zonele mai dureroase sunt semnale de alarma legate de organele corespondente. Astfel, prin masaj reflexoterapie s-au descoperit de multe ori afectiuni in faza incipienta care ulterior, prin sedinte repetate au fost vindecate. Trebuie avute in vedere cateva contraindicatii in privinta masajului. Nu se recomanda masaj reflexoterapie in timpul sarcinii. De asemenea nici celor cu varice nu le este recomandat un astfel de masaj.

Masaj Reflexoterapie

REFLEXOTERAPIA SI BENEFICIILE SALE

Cum te vei simti dupa sedintele reflexoterapeutice

Beneficiile masajului reflexoterapie

O tehnica de masaj veche de milenii (nu avem dovezi clare cine l-a descoperit, chinezii, egiptenii ori amerindienii) te poate ajuta in vindecarea afectiunilor la nivelul fiecarui organ si mai ales in prevenirea acestora. Masajul reflexoterapie este recomandat si in vindecarea ulcerului. Poate fi cu usurinta folosit ca terapie complementara tratamentelor medicale, cu singura conditie ca doctorul sa isi dea acordul in aceasta privinta. Reflexoterapia ajuta la rezolvarea altor probleme ale aparatului digestiv: indigestii, balonari si crampe. Beneficiile sale se resimt si la nivelul sistemului respirator intrucat in numeroase cazuri reflexoterapia a contribuit la vindecarea bronsitelor, astmului si altor boli pulmonare.

Insistam pe faptul ca beneficiile si roadele masajului de reflexoterapie se vor resimti dupa mai multe sedinte. Este posibil ca primele sedinte sa fie putin dureroase, mai ales daca nu ai facut reflexoterapie deloc ori a trecut mult timp de la ultima sesiune. Dar sa nu cazi prada descurajarii fiindca tocmai acel disconfort este dovada clara ca toxinele parasesc organismul. Oricand ii poti comunica terapeutului care este nivelul tau de confort si acesta isi va adapta tehnicile incat totul sa fie relaxant si placut.

Programeaza-te acum la Masaj Studio pentru o sedinta de masaj reflexoterapie si ofera-i corpului tau sanatate!

PRET MASAJ

MASAJ REFLEXOTERAPIE Pret / 30min* Pret / 50min Pret / 75min
Pret sedinta masaj 60 100 -
Pret abonament 5 sedinte 240 400 -
Pret abonament 10 sedinte 420 650 -

*) Acest masaj se poate combina cu celelalte masaje din oferta MASAJ STUDIO

OFERTA MASAJ REFLEXOTERAPIE

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Oferta speciala -50% Completeaza formularul pentru a beneficia de oferta

Multumim pentru mesaj.

S-a produs o eroare. Va rugam sa reincercati mai tarziu.