DESPRE MASAJUL CU PIETRE VULCANICE

O metoda orientala de terapie si echilibrare energetica

Poate ca piatra e cel mai bun prieten al omului. Bine, a doua, dupa caine. Dar daca vrei sa ai si tu voiosia unui labrador care se bucura cu orice ocazie, atunci incarca-ti bateriile prin masajul cu pietre vulcanice la Masaj Studio.

Ce inseamna mai exact masaj cu pietre vulcanice si cum decurge acesta? Foarte simplu. Pietrele sunt puse la incalzit cam cu o jumatate de ora inaite sa ajungi, exact cat le trebuie sa se incalzeasca. Calde, cam aproximativ 40-50 de grade celsius, nici prea reci, nici prea fierbinti, asa cum le-ar pregati si fata mosului. Dupa ce te asezi pe masa de masaj, pietrele vor fi puse pe spate in puncte energetice cheie, numite chakre.

Cu siguranta ai mai auzit de ele. Iata cum le cheama pe fiecare in parte: muladhara, swadhisthana, manipura, anahata, visudha, ajna, sahasrara.

Cu pietrele asezate pe tot spatele, de-a lungul coloanei, cu cate una in palme si cateva pe picioare, te vei relaxa pe masura ce corpul absoarbe caldura lor.

Incalzite, zonele tensionate se vor relaxa si toti muschii vor fi gata pentru cea mai buna parte: masajul propriu-zis. Terapia va continua cu un masaj cu pietrele, caci textura lor neteda le face foarte placute la atingere, si un masaj clasic.

Masaj cu Pietre Vulcanice

BENEFICII TERAPEUTICE

Ce iti ofera masajul cu pietre vulcanice

Pietrele vulcanice si beneficiile masajului

Foarte probabil sa ti se fi deschis apetitul pentru o sesiune de masaj cu pietre vulcanice, dar daca te mai intrebi oare de ce l-ai alege pe acesta, iata cateva motive importante. Din cauza caldurii emanate de pietre se va activa procesul de transpiratie care va elimina toxinele din organism.

Da, pregateste-te sa transpiri putin. Nimic excesiv, iti garantam. Te vei incarca cu energie pozitiva naturala de la pietrele incalzite. E ca si cum ai lua un pom in brate, doar ca mult mai placut si mult mai relaxant. Energia inmagazinata in pietre va patrunde in corpul tau si iti va reda vioiciunea si increderea in sine.

Daca esti in perioada de refacere in urma unei accidentari, masajul cu pietre vulcanice este indicat pentru detensionarea zonei. Caldura din pietre accelereaza procesul termic si imbunatateste circulatia sangelui si grabeste procesul de vindecare. Acest lucru este valabil si pentru problemele cu articulatiile, tendoanele, sau muschi.

Vino si incarca-te cu energia pamantului printr-un masaj cu pietre vulcanice la Masaj Studio! Programeaza-te printr-un simplu telefon sau chiar online aici. Te asteptam!

PRET MASAJ

MASAJ CU PIETRE VULCANICE Pret / 30min* Pret / 50min Pret / 75min
Pret sedinta masaj - 100 150
Pret abonament 5 sedinte - 400 560
Pret abonament 10 sedinte - 650 900

*) Acest masaj se poate combina cu celelalte masaje din oferta MASAJ STUDIO

OFERTA MASAJ CU PIETRE VULCANICE

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim pentru mesaj.

S-a produs o eroare. Va rugam sa reincercati mai tarziu.