DESPRE MASAJ CU BAMBUS

Asiaticii stiau de ce

O veche tehnica asiatica este acum la o programare distanta la Masaj Studio. Masajul cu bete de bambus te asteapta de fiecare data cand ai nevoie de o sesiune temeinica de masaj terapeutic. Este un masaj viguros care patrunde pana in profunzimea tesuturilor musculare. Betele de bambus sunt simbol al vitalitatii in cultura asiatica. Structura lor ferma si greutatea usoara le fac foarte manevrabile. Textura neteda le face ideale pentru un contact armonios cu pielea. Aceste calitati au facut popular masajul cu betele de bambus si in lumea occidentala. Miscarile de masaj sunt diferite de cele practicate in timpul unui masaj terapeutic obisnuit.

Astfel se pot acoperi zone mai mari dintr-o singura miscare si pot fi imbinate miscari de apasare cu cele de rotatie. Miscarea de rotatie ajuta la eliminarea toxinelor din piele. Deliciul masajului este uleiul de menta si rozmarin care lubrifiaza pielea pentru ca betele sa poata aluneca mai usor. Experienta se va transforma instantaneu intr-o terapie multisenzoriala. Chiar daca masajul cu bete de bambus este recomandat pentru efectele sale terapeutice in cazul inflamatiilor musculare, problemelor cu articulatiile, recuperarilor dupa accidentari sportive, e bine sa retinem si contraindicatiile: sarcina, boli cardiace, boli de piele si varice.

Masaj cu bete de bambus

BENEFICII TERAPEUTICE

Ce obtii dupa masaj

Beneficii masaj cu bambus

Masajul cu bete de bambus este un masaj activ intrucat la inceputul fiecarei terapii are loc o scurta sesiune de stretching. Muschii tai se detensioneaza prin intinderi usoare cu ajutorul betelor de bambus si vor fi pregatiti pentru masajul propriu-zis. Pe langa eliminarea toxinelor din organism, intensificarea circulatiei sangvine si tonifierea musculara, terapia cu bete de bambus reprezinta si un excelent masaj impotriva celulitei si stimularii drenajului limfatic. Robustetea betelor de bambus si miscarile de rotire apasa pe derma si deblocheaza celulele de grasime din tesuturile adanci ale pielii. Astfel acestea ies la suprafata si sunt eliminate.

PRET MASAJ

MASAJ CU BETE DE BAMBUS Pret / 30min* Pret / 50min Pret / 75min
Pret sedinta masaj 60 100 150
Pret abonament 5 sedinte 300 400 560
Pret abonament 10 sedinte 420 650 900

*) Acest masaj se poate combina cu celelalte masaje din oferta MASAJ STUDIO

OFERTA MASAJ CU BETE DE BAMBUS

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Oferta speciala -50% Completeaza formularul pentru a beneficia de oferta

Multumim pentru mesaj.

S-a produs o eroare. Va rugam sa reincercati mai tarziu.