MASAJUL PENTRU SPONDILOZA CERVICALA

Un remediu ideal impotriva bolilor si durerilor de spate

Dintre toate masajele terapeutice pe care le poti alege la Masaj Studio, masajul cervical este ideal pentru cei ce au dureri in zona superioara a spatelui. Pentru multi statul pe scaun necorespunzator sau mersul cu greutati pe umar, genti, rucsace atrag junghiuri si dureri cronice in zona superioara a spatelui ce se agraveaza ulterior determinand aparitia spondilozei cervicale. Din cate stim aceste dureri nu au avut niciodata darul de a infrumuseta ziua cuiva.

Masajul cervical incepe usor prin ungerea cu ulei a zonei dintre omoplati si a umerilor. Astfel se incalzeste portiunea cervicala si se pregateste pentru masajul in profunzime.

Procedeul continua prin masajul muschilor paravertebrali ce sustin coloana, de cele mai multe ori inflamati din cauza pozitiilor incorecte din timpul sezutului sau mersului.

Daca deja te-ai cufundat intr-o relaxare profunda doar imaginandu-ti, ei bine, afla ca orice masaj cervical continua cu musculatura trapezului. Prin miscari lente si ferme, urmarind directia fibrei musculare, kinetoterapeuta va avea grija sa elimine toate punctele de tensiune. Si nu se va opri aici. Urmeaza zona omoplatilor, locuri care acumuleaza tensiune deopotriva, apoi zona gatului si a cefei.

Masaj Cervical

BENEFICII TERAPEUTICE

Ce avantaje ai dupa masaj

Beneficiile masajului cervical

Este un mare avantaj faptul ca pe toata durata sesiunii se urmareseste strict rezolvarea problemelor dintr-o singura zona, cea afectata de dureri sau spondiloza cervicala.

Spre deosebire de masajele pe intreg trupul, masajul cervical concentreaza toate tehnicile specifice (presare, framantare, frectionare, etc.) intr-un singur loc grabind recuperarea totala a zonei.

Masajul cervical este recomandat in scop terapeutic mai ales in vindecarea spondilozei cervicale si nevralgiilor cervicale.

De asemenea este benefic in tratarea unei palete largi de afectiuni deoarece imbunatateste circulatia si intareste sistemul imunitar.

✓ elimina stresul
✓ intareste sistemul imunitar
✓ imbunatateste circulatia sangelui
✓ detensioneaza si tonifica musculatura gatului
✓ detensioneaza si tonifica musculatura spatelui
✓ amelioreaza spondiloza cervicala

Profita de aceste beneficii terapeutice si programeaza-te acum la Masaj Studio pentru un masaj cervical ce iti va trimite spatele in vacanta!

PRET MASAJ

MASAJ CERVICAL Pret / 30min* Pret / 50min Pret / 75min
Pret sedinta masaj 60 - -
Pret abonament 5 sedinte 240 - -
Pret abonament 10 sedinte 420 - -

*) Acest masaj se poate combina cu celelalte masaje din oferta MASAJ STUDIO

OFERTA MASAJ CERVICAL

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Oferta speciala -50% Completeaza formularul pentru a beneficia de oferta

Multumim pentru mesaj.

S-a produs o eroare. Va rugam sa reincercati mai tarziu.