OFERTA DE MASAJE

Salon masaj terapeutic

Masaj Capilar

Stres, insomnii, migrene sau deficienta in regenerarea parului? Acestea sunt doar cateva probleme la care masajul terapeutic capilar raspunde promt si eficient.

→ Masajul capilar

Masaj cu Bete de Bambus

Inflamatii articulo-musculare sau probleme de recuperare dupa o accidentare sportiva? Terapia asiatica a masajului cu bete de bambus este solutia potrivita.

→ Masajul cu bambus

SALON MASAJ TERAPEUTIC BUCURESTI

Foto in timpul masajului terapeutic la salonul din Bucuresti, Calea Victoriei 142-148

BENEFICII TERAPEUTICE

Ce afectiuni tratam la Masaj Studio

Banuim ai ajuns pe pagina salonului dedicata terapiilor cautand mai multe informatii despre masaj terapeutic, ori ai venit drept la tinta si esti gata sa ne faci prima vizita. Vei gasi in suita noastra de masaje 6 tipuri de masaje terapeutice. Si acum hai sa vedem cum sunt acestea potrivite nevoilor tale.

Masajul terapeutic se recomanda atunci cand exista o problema si organismul trebuie stimulat spre vindecare. Este recomandat dupa accidente vasculare cerebrale, boli cronice, dar si dupa operatii. Iti recomandam sa alegi masajele terapeutice MASAJ STUDIO daca ai probleme cu coloana: discopatii lombare, cervicale, scolioza, lordoza, hernie de disc.

Sedentarismul si pozitiile nefiresti in care stam foarte mult timp isi lasa amprenta si coloana are de suferit. Masajele terapeutice intaresc musculatura coloanei si o ajuta sa fie mentinuta intr-o pozitie corecta.

E indicat sa te lasi pe mana maseuzelor/maseurilor MASAJ STUDIO alegand un masaj terapeutic si in cazul problemelor musculare: intinderi, contractii, inflamatii sau atrofieri. Miscarile sinuoase, tamponarile, prinderile, framantarile specifice fiecarui masaj terapeutic urmaresc traiectoria fibrei musculare si o dentesioneaza. Acestor miscari li se alatura cele de stretching care au rol in imbunatatirea flexibilitatii muschilor si articulatiilor. Pentru ca a venit vorba de articulatii, e bine de stiut ca artrozele, spondilozele si alte probleme reumatice isi gasesc si ele alinare in masajul terapeutic de la salon.

Masajul terapeutic se poate face in paralel cu alte terapii: kineto, fizio, reflexo sau acupunctura. Este recomandat inclusiv celor care fac recuperare medicala sau sportiva. Totusi, e bine de stiut un lucru: salonul MASAJ STUDIO nu este clinica medicala. Asa ca daca problema este grava e bine sa ai incuviintarea medicului inainte de a incepe sesiunile de masaj terapeutic.

Pe langa beneficile pe care le vei obtine de la masajul terapeutic in rezolvarea problemelor legate de organele interne sau circulatiei sangvine, fie ca tine de coloana, muschi sau articulatii, exista o multime de alte efecte secundare pozitive.

Pielea se va regenera mai usor in urma exfolierii. Mai mult, va fi stimulata functia de excretie a acesteia si vei elimina mai eficient toxinele din organism. Glandelor sebacee li se va regla activitatea si pielea va fi mai catifelata. Beneficiile continua si sub nivelul dermei. Tesutul muscular va avea si el de castigat deoarece procesele metabolice la nivelul muschilor vor fi accelerate, ceea ce inseamna arderea mai multor grasimi. In plus, dupa efort, regenerarea tesutului muscular va fi mai rapida, iar tonusul si elasticitatea vor fi si ele imbunatatite.

Esti gata sa simti pe propria piele nenumaratele beneficii ale masajului terapeutic? Alege din oferta salonului masajul potrivit!