DESPRE MASAJUL HEAD & NECK

Solutia impotriva stresului si oboselii

Ideal pentru restabilirea functionalitatii musculaturii in zona cervicala, masajul Head & Neck iti va aduce relaxarea mult dorita. In aceeasi masura este un masaj potrivit pentru cei care vor sa scape de migrene. Inchide ochii si lasa mainile magice ale maseuzelor Masaj Studio sa iti cuprinda gatul si capul intr-unul din cele mai relaxante masaje.

Uleiurile hidratante iti vor hrani pielea capului si mirosul lor te va face sa te adancesti in relaxare cu fiecare respiratie.

Daca mai ai destula energie sa acorzi atentie, poate furi si tu cateva din tehnicile de masaj pentru a-i face o surpriza persoanei iubite. Circulatia sangelui la nivelul capului poate ajuta si in alte afectiuni precum calvitia. Radacinile parului sunt revigorate prin masaj si astfel se poate preveni caderea parului. Chiar daca iti vei simti gatul trosnind, nu te speria. Este o eliberare de tensiuni la nivelul articulatiei gatului. Pentru ca petrecem foarte mult timp in fata calculatorului, la birou, stam cu gatul incordat acumuland tensiune fara sa ne dam seama.

Masaj de relaxare Head & Neck

BENEFICII

Ce primesti?

Beneficii masaj Head and Neck

Cand stresul si oboseala se acumuleaza, capul parca ne devine greoi. Unde mai pui ca la aparitia unei neprietenoase migrene fix cand ne e lumea mai draga, brusc capul se simte ca o nicovala lovita de ciocan. Ei bine, nu si dupa masajul Head & Neck.

Da-ti voie sa vii la o sesiune de masaj si noi iti vom odihni capul pe un norisor. Gatul iti va multumi si el alaturi de intregul corp. In urma masajului circulatia cervicala va fi stimulata si astfel sangele va circula mai bine in intreg corpul. Creierul va fi mai oxigenat si mintea mai limpede.

Dupa o sesiune de masaj Head & Neck te vei reintoarce in lume cu bateriile reincarcate si gatul relaxat.

✓ elimina migrenele si stresul
✓ elimina tensiunea acumulata in zona cervicala
✓ imbunatateste circulatia scalpului
✓ detensioneaza si tonifica musculatura gatului
✓ aduce claritate in gandire

PRET MASAJ

MASAJ HEAD & NECK Pret / 30min* Pret / 50min Pret / 75min
Pret sedinta masaj 60 - -
Pret abonament 5 sedinte 240 - -
Pret abonament 10 sedinte 420 - -

*) Acest masaj se poate combina cu celelalte masaje din oferta MASAJ STUDIO

OFERTA MASAJ HEAD & NECK

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Oferta speciala -50% Completeaza formularul pentru a beneficia de oferta

Multumim pentru mesaj.

S-a produs o eroare. Va rugam sa reincercati mai tarziu.