DESPRE MASAJUL FUSION

Fuziunea orientului cu occidentul

Ce poate fi mai placut daca ai pofta de o experienta multisenzoriala? Alege masajul Fusion si vei avea parte de stilurile de stretching specifice masajului tailandez si de tehnicile revigorante ale masajului suedez, completate de uleiurile noastre naturale, special selectionate pentru aroma lor seducatoare. Hai sa iti povestim putin despre ce te asteapta. Dar numai putin, cat sa iti facem pofta.

Masajul Fusion incepe cu tehnicile masajului tailandez, un stil de masaj activ in care maseuza iti va flexa muschii spatelui, ai picioarelor, ai mainiilor si ai gatului pentru o destindere totala.

Masajul Fusion incepe cu tehnicile masajului tailandez, un stil de masaj activ in care maseuza iti va flexa muschii spatelui, picioarelor, mainiilor si gatului pentru o destindere totala. Tehnicile sunt putin mai vioaie decat in cazul unui masaj de relaxare, asa ca daca simti ca ritmul te depaseste, nimic mai simplu, comunici si maseuza se va adapta capacitatii tale. A doua parte a masajului continua cu tehnici suedeze de masaj in care iti activam fiecare coltisor al corpului: picioare, spate, gat, umeri, abdomen, piept, maini. Pentru a nu strica surpriza de care vei avea parte, te lasam sa descoperi relaxarea deplina, programandu-te pentru o sedinta la Masaj Studio.

Masaj de relaxare Fusion

EFECTE SI BENEFICII

Avantajele sedintei Fusion

Beneficii masaj Fusion

Masajul Fusion este potrivit tuturor celor care au nevoie de o relaxare fizica si psihica. Tehnicile de masaj tailandez au ca efect detensionarea articulatiilor si muschilor, iar cele de masaj suedez iti vor pune sangele in miscare si iti vor relaxa corpul si mintea.

Metabolismul va fi stimulat de imbunatatirea circulatiei sangelui si astfel toxinele vor fi eliberate mai rapid din organism. Daca ai articulatii rigide, muschi tensionati, insomnii sau esti stresat/a, atunci masajul Fusion este cel mai potrivit pentru a-ti recastiga flexibilitatea si starea psihica de bine.

Masajul Fusion aduce multe beneficii, cele mai importante fiind enumerate mai jos:

✓ detensioneaza musculatura si articulatiile
✓ imbunatateste circulatia sangelui
✓ elimina toxinele
✓ intareste sistemul imunitar
✓ alunga insomniile
✓ elimina stresul

Acum poti intra in comuniune cu intregul tau corp. Rezerva o sedinta Fusion si relaxeaza-te mental, emotional si fizic!

PRET MASAJ

MASAJ FUSION Pret / 30min* Pret / 50min Pret / 75min
Pret sedinta masaj - 120 180
Pret abonament 5 sedinte - 480 675
Pret abonament 10 sedinte - 780 1080

*) Acest masaj se poate combina cu celelalte masaje din oferta MASAJ STUDIO

OFERTA MASAJ FUSION

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Oferta speciala -50% Completeaza formularul pentru a beneficia de oferta

Multumim pentru mesaj.

S-a produs o eroare. Va rugam sa reincercati mai tarziu.