OFERTA DE MASAJE

Salon masaj relaxare

SALON MASAJ RELAXARE BUCURESTI

Foto in timpul masajului de relaxare la salonul din Bucuresti, Calea Victoriei 142-148

DE CE MASAJ STUDIO?

Masaj de relaxare, resetare si reechilibrare

Stii zilele acelea nefaste in care lucrurile parca din start sunt menite sa nu iti iasa? Ei bine, in astfel de zile, un masaj relaxant la Masaj Studio Bucuresti iti va indulci clipele si va fi un temeinic buton de reset. Dupa o sesiune de masaj de relaxare la salon, garantat vei avea forte proaspete cu care sa te iei la tranta cu orice problema care iti va iesi in cale.

La Masaj Studio Bucuresti, terapeutele noastre specializate in masaj si kinetoterapie vor acompania fiecare sesiune cu cele mai bune uleiuri aromate. Pregateste-te pentru o betie a simturilor pe masura ce stresul se va topi intr-o mare de relaxare. Avem grija ca uleiuirile salonului sa fie 100% naturale si iti promitem ca nu doar simtul olfactiv iti va jubila de fericire.

Hidratata si rejuvenata, pielea ta va straluci bucuroasa dand de veste si celor din jur ca relaxarea si-a gasit cuib in corpul tau.

Sa-ti impartasim un mic secret: inainte de birou, dupa birou sau in pauza de pranz, vino la salonul nostru din Bucuresti, Calea Victoriei 142-148 si acorda-ti un ragaz pentru a-ti regasi echilibrul interior.