BAMBUS VS CELULITA

Un masaj "HARD" pentru celulita incapatanata

Vrei sa initiezi un asalt direct impotriva celulitei? Atunci vino la Masaj Studio sa-i punem pielea pe bat, la propriu. Bine, o sa iti punem si tie pielea pe bat, dar nu te speria, nu e vorba de nimic neplacut. Asiaticii ne-au invatat ca pur si simplu masajul anticelulitic este mai eficient daca se folosesc bete de bambus. De doua ori mai eficient ca masajul obisnuit! Celulita ne este cunoscuta prin aspectul de "coaja de portocala" pe care o capata pielea atunci cand celulele de grasime nu sunt eliminate corespunzator. Prin masaj anticelulitic se stimuleaza drenajul limfatic si detoxifierea pielii astfel incat grasimea sa fie eliminata natural. Betele de bambus sunt netede, asemanatoare trestiei, dar foarte robuste.

Asta le face mai eficiente decat mana maseurului. Pentru un masaj anticelulitic cu bambus se folosesc mai multe tipuri de bete. Grosimile si lungimile acestora difera in functie de zona corpului careia ii sunt predestinate. Exista bete special pentru spate, altele special pentru maini si picioare si unele foarte mici pentru muschii fetei.

Miscarile sunt de doua tipuri si alterneaza: cele de apasare si cele de rotire. Miscarile de apasare relaxeaza muschii si ii tonifiaza, iar cele de rotire stimuleaza eliminarea toxinelor din organism. Dupa cateva sedinte pielea isi va recapata frumusetea si elasticitatea.

Masaj Anticelulitic cu Bambus

EFECTELE MASAJULUI

Ce obtii dupa primele sedinte

Beneficii masaj anticelulitic cu bambus

Daca esti in cautarea unui masaj anticelulitic amplificat, atunci acesta e ceea ce-ti trebuie. Prin miscarile de apasare si rotire ale betelor de bambus efectele benefice ale masajului sunt dublate, deci vei vedea rezultate mai repede decat in cazul masajului anticelulitic simplu. Pentru ca musculatura se tonifiaza in urma masajului vei constata ridicarea feselor si fermitatea pronuntata a coapselor.

In plus te vei bucura de toate efectele pozitive ale unui masaj temeinic: armonie emotionala, minte limpede, relaxare si voie buna cu un plus de energie.

Principalele beneficii si efecte in masaj anticelulitic cu bambus:

✓ elimina celulele de grasime din stratul superior
✓ dubla eficienta in combaterea celulitei
✓ stiumuleaza drenajul limfatic
✓ detoxifiaza derma si substraturile sale
✓ tonifiaza muschii abdomenului
✓ intareste muschii feselor si gambelor

Stii foarte bine ca celulita nu a fost niciodata motiv de bucurie. De ce sa mai pierzi timpul cu ea? Programeaza-te sau alege drept cadou pentru o prietena draga masajul anticelulitic cu bambus!

PRET MASAJ

MASAJ ANTICELULITIC CU BAMBUS Pret / 30min* Pret / 50min Pret / 75min
Pret sedinta masaj 60 100 150
Pret abonament 5 sedinte 300 400 560
Pret abonament 10 sedinte 420 650 900

*) Acest masaj se poate combina cu celelalte masaje din oferta MASAJ STUDIO

OFERTA MASAJ ANTICELULITIC CU BAMBUS

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Oferta speciala -50% Completeaza formularul pentru a beneficia de oferta

Multumim pentru mesaj.

S-a produs o eroare. Va rugam sa reincercati mai tarziu.