OFERTA DE MASAJE

Salon masaj anticelulitic

SALON MASAJ ANTICELULITIC BUCURESTI

Foto in timpul masajului anticelulitic la salonul din Bucuresti, Calea Victoriei 142-148

CAUZE, EFECTE SI TEHNICI DE COMBATERE

Cum sa ii spui "adio" celulitei

Celulita e un musafir nepoftit si ca orice musafir nepoftit are tendinta sa ramana mai mult decat e cazul. Dar nu trebuie sa ii faci jocul caci o poti da afara prin masajele anticelulitice pe care ti le-am pregatit la Masaj Studio. Te asteptam sa alegi una dintre cele doua variante de masaj anticelulitic pregatite special pentru pielea ta: Masaj cu bambus si Adio Cellulite pe care le gasesti in oferta noastra de mai sus.

Esti gata sa iti iei la revedere de la aspectul pielii de tip "coaja de portocala"? Inainte sa o atacam e bine sa stim cate ceva despre celulita.

Cauzele aparitiei celulitei pot fi multiple: dezechilibru hormonal, disfunctii la nivelul tesutului conjunctiv ori o dieta nesanatoasa. Cert este ca in urma acestor cauze apar efectele: tesutul adipos care se formeaza sub suprafata pielii.

Practic celulita este o incapacitate a corpului de a elimina eficient apa din zonele cu pricina: coapse, fese, picioare, abdomen. In straturile profunde ale pielii se formeza o plasa de fibre (colagen) care nu permite eliminarea celulelor grase. Efectul acestui mecanism este ca celulele grase raman blocate intre aceste fibre si dau nastere formelor iregulare si inestetice de la suprafata pielii.

Aici intervine rolul masajului anticelulitic. La Masaj Studio masajul anticelulitic este practicat de catre terapeutele noastre cu uleiuri naturale de cea mai buna calitate, special alese pentru rasfatul simturilor tale.

Tehnicile anticelulitice si miscarile alternante, de la cele incete la cele rapide, de la cele apasate la cele lejere se vor aplica in toate zonele afectate de celulita, stimulandu-ti metabolismul si eliminarea depozitelor de grasime.

Prin efectul de drenaj limfatic local, masajul anticelulitic nu te va ajuta doar in eliminarea tesutului adipos, dar iti va reda vigoarea pielii. Dupa masaj pielea de pe coapse, picioare, fese si abdomen va fi revitalizata si elastica. In plus, vei constata o scadere in greutate odata cu inlaturarea excesului de apa si grasime captat in tesuturile profunde ale pielii. Cantarul va afisa mai putine kilograme, iar silueta ta va fi mai supla.

Atentie! E important sa ai o dieta sanatoasa si un regim de viata activ, deoarece sedentarismul si mancarurile grase risca sa te pastreze in prizonieratul celulitei. Masajul anticelulitic va da rezultate dupa cateva sesiuni, dar in paralel trebuie sa iti insusesti un stil de viata sanatos, cu sport si o dieta echilibrata.

Esti gata sa faci primul pas catre o piele neteda si fina? Alege masajul anticelulitic care ti se potriveste!